Medvirkende

(Her har vi lagt ut litt info om de som er medvirkende i stevnet)

Benjamin Jensen er kjent i Telemark, ikke minst fra tiden han var pastor i Betania, Stathelle. Nå er han pastor i Pinsekirken Tabernaklet i Bergen. Han vil tale fredag formiddag over tema: «Forventning»

Adrian Arnoldsen er til daglig barnepastor i Tabernaklet, Skien. Adrian er en av de som er ansvarlig for Youth Camp under stevnet, og fredag kveld er han taler på lovsangskveld i stevnet.

Sigid Eilevstjønn bor i Kviteseid, og er aktiv i menigheten der som forkynner og i bønnearbeidet. Hun er leder for stiftelsen «Salam Aleikum» som driver holdningsskapende arbeid blant arabiske barn i Israel/Palestina.
Sigrid holder bibeltime lørdag formiddag,

Truls Åkerlund  er førsteamanuensis ved Høyskolen for Ledelse og Teologi og underviser i praktisk teologi og ledelse. Han er pastor for SALT Skien, og er også forfatter av flere bøker.
Truls taler lørdag kveld og søndag formiddag.

Vetle Jarandsen er en lovsangsleder, produsent, og låtskriver med base i Filadelfiakirken Oslo. Som låtskriver har han bemerket seg med sanger som «Highest Price» (Leeland), «Stor er din trofasthet» (Filadelfiakirken/Josefina Gniste) og «Se Ham» (Impuls), og er streamet flere milioner ganger som produsent og låtskriver.
Vetle har med seg band og deltar i stevnet fra torsdag til søndag

Rolf Inge Johansen er pastor i Kviteseid. Han er styreleder i PFT, og stevneleder for Telemarkstevnet.

Helge Terje Gilbrant er pastor i Pinsekirken Tabernaklet Skien, og han er med i stevnekomiteen.